MyRemark

OFERTE HOT

Comision 0% pentru cumpărători și locatari

Recenzii

marca de calitate o notă este definită de partenerii imobiliari din poziții importante pe această nișă
ASTERCON
Prin prezenta scrisoare, Vă mulțumim pentru modul în care ați tratat solicitarea noastră cu privire la găsirea unui imobil potrivit cerințelor noastre. Ați dat dovadă de competență și profesionalism în negocierea condițiilor contractuale aferente imobilului ulterior procurat. În speranța unei colaborări viitoare, Vă dorim multe realizări frumoase în domeniul imobiliar!
Citiți recenzia completă
Acces Consulting
Vă transmitem, prezenta scrisoare de mulțumire, ca semn de apreciere și respect pentru felul în care ați tratat solicitarea noastră de a găsi un oficiu potrivit cerințelor impuse. Ați dat dovadă de promptitudine și profesionalism în negocierea condițiilor contractuale și selectarea oficiului perfect. În speranța unei colaborări viitoare la fel de avantajoasă, vă mulțumim și vă dorim mult succes în tot ceea ce faceți!
Citiți recenzia completă
IPTEH
Compania "IPTEH" S.A., cu profund respect vă mulțumește pentru buna conlucrare și suportul oferit în procesul de intermediere a locațiunii pentru bir. 722. Echipa dvs a dat dovadă de mult profesionalism, promtitudine și o bună comunicare în scopul identificării clientului, fapt pentru care ne dorim și în continuare o frumoasă colaborare.
Citiți recenzia completă
Favorit Tour
Ținem să aducem sincere mulțumiri companiei Remark Imobil pentru serviciile acordate. Suntem recunoscători pentru operativitate și profesionalismul de care ați dat dovată, pentru eficiența muncii și abordarea individuală în cazul sarcinilor emergente.
Citiți recenzia completă
SOLA ASIZ
Компания SOLA ASIZ SRL, выражает огромную благодарность за продуктивное сотрудничество. Мы работаем с вами на протяжении нескольких месяцев и за это время, с вашей помощью, мы нашли отличное помещение для главного офиса компании, а также подобрали множество вариантов для последующего развития нашего бизнеса.
Citiți recenzia completă

Suntem în Viber

079103020

Acum puteți obține consultație
oriunde vă aflați